Har du sett Förkväll? Med trendiga Elisabth Höglund...

Niklas Wahlgren lagar mat, en utvald person stylas om och Elin Kling kommer på besök och pratar om mode. Och någonstans mitt i allt det här finns en intervju med en kändis.

Det känns konstigt att se någon som man vet håller på med sång och är främst känd för barnprogram stå och laga mat, det känns ganska så malplacerat. Det spelar ingen roll om han gått på någon kockskola innan, han ska inte stå där. Att sen ingen av programledarna inte är programledare från början gör att det hela blir rätt dåligt, klumpigt och… allmänt fejkat. Okej, programledarna för Melodifestivalen i år har inte heller några direkta programledare, men de har åtminstone tv-vana profiler, så det blir bra ändå.

Förkväll var faktiskt ganska bra en gång i tiden, då programledarna var Carina Berg och Carolina Gynning. De hade personlighet och kemi, programmet var underhållande. Men nu har det fallit platt. De värsta inslaget i hela programmet är att se Elisabeth Höglund sitta ner och intervjua Elin Kling om mode. Har ni sett henne hur hon ser ut? Höglund alltså. Hon är den människa som helt saknar något som har med mode att göra i sin garderob och ändå kan slänga ur sig "En sån har faktiskt jag" och le brett, och tro att hon har någon form av koll. Stackars Elin som får sitta där och hålla en dialog med tanten som hon nog helst av allt vill säga "Sluta, du är ful. Dina kläder är groteska, om du säger att du har de kläderna jag visar upp kommer ingen vilja ha dem. Men det gör inget, du är gammal och behöver inte ha koll på det senaste, det matchar inte din ålder". Tänk er en alkis som intervjuar en vinsmakare, så stor är kontrasten.

Men nu till glädjebeskedet: Höglund har fått sparken, sägs det, äntligen! Hoppas de slänger in någon yngre med personlighet. Eller varför inte spola ner de andra två på en gång, anställa ett bra casting crew och låta de hitta tre stycken som funkar bra ihop.


Kommentarer
Postat av: Becca

Jag tycker Elisabeth är en gullig liten tant och många gånger rolig att kolla på :D

2010-02-11 @ 18:15:20
URL: http://bejbenbecca.blogg.se/
Postat av: Ea

Jag njöt allra mest när dom hade bjudit dit en manlig gäst som dedikerade sin tid åt att lägga pärlplattor. Han hade det som sin konstform och la verkligen ner hela sin själ i det. Ruggugglan säger: "Är det inte lite väl barnsligt?".Schyrre, han kommer säkert tillbaka till studion igen.

2010-02-12 @ 00:17:40
URL: http://www.erikalundgren.com
Postat av: Matilda

åh har hon fått sparken, YES!

Har haft så svårt för henne... hon är kass på att intervjua.Verkligen. Har inte kunnat kollat på det programmet på grund av årets programledare...

2010-02-12 @ 00:17:51
URL: http://matildasimonette.blogg.se/
Postat av: Ea

Det var det säkert, han var jävligt vass :).

2010-02-12 @ 08:10:35
URL: http://www.erikalundgren.com
Postat av: jenny

checka min nya design och kommentera va du tycker om den :D

2010-02-12 @ 15:07:30
URL: http://jennyykulhanek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0