Carl-Johan Bernadotte


Minns ni deras stela bekräftelse om att de skulle gifta sig? Haha!

Satt nyss och läste på en artikel på AB, tydligen kan man spela om vad Victoria och Daniels unge kommer heta. Om de ens kommer få något barn. Haha, det är så tragiskt med att de är så fantasilösa namn är att de namnet som finns är så extremt förutsägbara. Men det roligaste är ju att ungen kommer heta något av det, helt säkert. CARL-JOHAN. Har ni hört vilket lustigt namn? Att ha det namnet nu är som att döpa sin son till Jesus!

Namnet de bär i hela det där släktträdet är så tragiskt. De kommer aldrig kunna förnya sig, aldrig. De är fast. Vilken soppa. Tänk när det gått så lång tid att ingen heter något i stil med vad vi heter idag, och de fortfarande heter Carl-Johan och Birgitta. Då kommer de vara speciella bara för deras namn, inget annat!

Tycker ändå våra skattepengar borde gå till att vi får följa familjen precis som vi fick följa flummiga familjen Osborn här om året. Haha. Tänk att höra kungen fräsa "Men vad i helvete är det här…" eller "Hur stavas gevär?!". Ge mig det, då blir jag glad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0