Plånboken är borta... eller är den?

Jag fick bråttom till gymmet igår, var varken klädd eller något alls. Det var inte så att jag kände "NU måste jag gå!", utan det var att Peter jag brukar tränar med skulle åka in då. Snabbt tänkte jag efter smidigaste sättet att få mig med mig utan att lukta apa efteråt. Enkelt. Jag drog på mig mjukisbyxor, packade väskan med en handduk, t-shirt och sånt. Skynda, skynda. Hann med bussen, perfekt! För några dagar sedan bytte jag ut min plånbok mot en ficka man har kort i, gillar inte min tjocka plånbok, det ser fult ut(mest för det är så otroligt mycket busskort och kvitton märkte jag igår, haha!). Otroligt dålig idé. Den föll ut ur mina mjukisar på vägen in till stan, inget jag märkte förens jag skulle in på gymmet. Tänk paniken man får när man märker att sin plånbok inte är där den ska vara. Det är som att jorden ska gå under, man blir liksom lite deppig.

Vi åker tillbaka till platsen där jag gick av, inget där. Jag ringer till 118 800 för att få numret till Upplands lokaltrafik, "SUPERBILLIG nummerupplysning". Aldrig mer! Jag fick ett nummer, rätt nummer. Blev kopplad. Vad hände då, efter tre-fyra minuter? Från 45kr till NOLL! Allt var slut, jag hann inte nå kundtjänst. Fick ringa ditt via annan telefon. Skulle möta upp bussen på tillbakavägen. Gymmet en snabbis, lite mer än en halvtimme. Sen dit. Inget på bussen heller. Borta. Totalt jävla borta.

Ni lider med mig va? Men idag fick jag hörde från en bekant att hon hittat plånboken, och egentligen tror jag henne. Men ändå inte, det är så overkligt. Som att vinna på lotto, det händer aldrig. Det känns bara som hela världen har blivit räddad, som att jag har fått reda på att jordens undergång precis blivit flyttad ett par år framåt, till 2012 kanske? Hehe! Eller?! Tänk om... nä. Jag vågar inte tänka så. Eller säga något. JAG BARA HOPPAS!

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Haha :D Tusen tack! Kul att dom gillades :D

2010-05-24 @ 18:18:41
URL: http://lindablom.se
Postat av: Daniel

huh TUR att plånboken e hittad... där hade du tur!!Alltid panik när plånboken, mobilen eller nycklarna försvinner. HEMSK känslaHoppas du får tillbaka den snart!!!!

2010-05-24 @ 21:26:27
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Michelle

vi håller tummarna!

2010-05-24 @ 21:46:09
URL: http://kungmiche.blogg.se/
Postat av: G2 / Gosia

Tackar! Har inte riktigt koll faktiskt...Alltså, jag var kanske inte så tydlig men du vet det finns bälten och BÄLTEN. En skärp som är helt basic är kanske inte så jättekul..

Men det är rolig med killar som vågar med fler armband och halsband! Sedan tycker jag att en (inte överdriven) töjning kan också vara fräsht på rätt person :)

2010-05-24 @ 21:46:35
URL: http://gosias.blogg.se/
Postat av: Random yes

cool blogg !;)

2010-05-25 @ 13:31:26
URL: http://randomyes.blogg.se/
Postat av: feea (felicia aulén) ~ sprallig glad tjej med många vimlande hypoteser

haha .. oj fastnade så var tvungen att läsa allt.. fastän det var någorlunda mycket text, oj joo men vilken dag är det liskom av alla i staden att en bekant hittar det, sannorligheten är liten . men håll tummarna!__________________________________________

Är utsedde till en av finalisterna: och nu behöver jag mina läsares röst! FINALIST 3! <3 rösta på:

http://oliviamjau.blogg.se/2010/may/de-10-finalisterna.html

ALLA som röstar kommer få ett länkning här på bloggenoch på så sätt sprids eran blogg för att jag reklamerar den som tack för rösten ! :)

LOVAR!Vill inte vara en bloggerska som blir omtyckt/hatad/hatkärlek för att jag pumpar brösten och fyller mina läppar. Så som majoriteten av de populäraste bloggarna är, hälften kan väl inte kremeras längre.

Nej, ser inte ner på folk med det ovanstående antydande- vill bara komma på något orginellt! (: som roar folk!GILLAR NI MITT KONCEPT ; följ mig på bloglovin

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1648818/feean/follow

2010-05-25 @ 16:20:58
URL: http://feean.tk
Postat av: Daniel

Fick du den tillbaka? Kul att du gillade barnsliga videon.. tycker man ska köra banal humor emellanåt!

2010-05-25 @ 18:42:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anonym

AHAH

exakt.. riktigt feta e dom HAHAHAH

2010-05-26 @ 13:03:18
URL: http://psychedelique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0