Robinson premiär


Jag har alltid
gillat Robinson mer eller mindre, det har liksom varit spännande hur helt vanliga människor blivit kända och smala. Och visst har kanske inte programmen egentligen förändrats allt för mycket undrat de senaste åren men ändå känns det inte lika bra som i början, även om det känns helt okej. Men vad gjorde de som var bättre?

En av anledningarna tror jag är att det finns en slags färdig bild av hur en "bra" dokusåpa-stjärna ska vara så många agerar skådespelare. Dåliga skådespelare. Hela sammanhållningen blir mer och mer fejk, och inget känns äkta. Saker går för fort, deltagare vill ha uppmärksamhet. I början tror jag det inte handlade lika mycket om att synas, även om det gjorde det delvis. Det gick liksom inte förutse att det skulle bli så mycket skandaler kring de här dödliga killarna och tjejerna.

På tal om tjejer och killar; Uppdelningen av lagen, visst känns det lite som ett dejtingprogram? Att de kommer först bli intriger, tjejer kommer få vara nyfikna på killarna och till sist bryts väggen. Gissar på att produktionsbolagen vill kunna få mer romans. Även kallat sex utanför kameran. Precis som alla andra program nu för tiden.

Något som är rätt kul är små citat man snappar upp under programmets gång. Som att en kille började diskutera om de skulle sova skarfötter, haha. Mitt ute i djungeln kan det ju inte vara så trångt?

Eller som en tant som sagt "Nej tack, det är bra" när hon vart frågad om hon ville ha en kokkosnöt. Lite för svenskt där, äta bör man annars dör man. Hon borde ta till sig av det uttrycket när de faktiskt är på en ö.

Förresten tycker inte också att de äldre ser ner lite på de yngre? Tycker ni de har rätt? Men vet ni vad, 30 års erfarenhet av Svenssonliv hjälper inte ute i djungeln!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0