Ingen modeblogg direkt...!

Gick upp för fem minuter sen, inte ens hunnit klä mig. Datorn är verkligen en magnet, viktigare än att ta på kläder?! Ingen modeblogg det här inte! Jag blir så irriterad på mig själv för jag är så seg. Inte det där med kläderna utan för jag har tjatat om att köpa Rågi, Extra Light Philadelpia och tomat till frukost, det är liksom min nya drömfrukost(okej, inte dröm-dröm, utan mer "nyttig dröm"). Älskar att ha grönsaker på mackan, det tar den till helt ny nivå, mer... livlig? Kan man säga så om en macka?

Kan inte släppa tanken på att jag har prov idag, har inte pluggat på det alls, hittade inte häftet. Usch, vilken kväll det var igår: Klockan nio gick jag upp till övervåningen för att sätta mig att plugga, häftet låg där på bordet, det var jag helt säker på. Det hade legat där i flera dagar. Men när jag kommit upp för trappan ser jag att det inte finns där. Jag kollar på hyllan och alla andra ställen jag kan komma på att den kan vara på. Hittar ingenstans. Det GICK INTE att ta det lugnt, för provet var imorgon, alltså idag. Frustrationen ökar, jag lägger mig på sängen och försöker samla mig. Men nä, nä jag vill bara ge upp. Efter tjugo minuters letande gör jag de, bestämmer mig för att köra provet på ren känsla. Istället kryper jag ner i soffan, tänder ljus, släcker ner i taket och sätter på Forresten Gump. Efter ett par minuter är samla lugn tillbaka, får en känsla av att det kommer gå helt okej ändå. Efter det var det god natt, när är det GOD MORGON!!

Kommentarer
Postat av: Jane

Jag tycker faktiskt synd om dig. Jag själv har lång erfarenhet av Anorexi och allt som det innebär. Min besatthet tog nästan livet av mig, jag har skrivit några inlägg om det. Jag hoppas att du kommer förstå att det finns så mycket mer än en låg vikt. Du förtjänar bättre :)Svar: Ja, man måste ha OCR-nummer för att betala räkningen... så att de ser att jag är jag och vilken räkning det är. Bajs. :)

2010-05-19 @ 08:05:04
URL: http://thediarybitch.blogg.se/
Postat av: Michelle

Forrest Gump är en härligt film :)

2010-05-19 @ 12:45:40
URL: http://kungmiche.blogg.se/
Postat av: alexandraa

sv; hehe aa det är sant.. vet du något mer sätt att få mer läsare?

2010-05-19 @ 17:09:32
URL: http://brallahn.blogg.se/
Postat av: E M M A

sv: jo supergod :) men det i botten är inte så gott ;) tycker det som är uppe är godast ^^

2010-05-19 @ 18:24:00
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: josefine

sv; haha japp!

2010-05-19 @ 19:08:10
URL: http://duvetjossans.blogg.se/
Postat av: alexandraa

sv; okej tack!

2010-05-19 @ 19:42:45
URL: http://brallahn.blogg.se/
Postat av: CELINE

Tack så mycket!

2010-05-19 @ 19:47:36
URL: http://cceline.blogg.se/
Postat av: Fina

Sv: haha ja rätt så intressant ;))))2010-05-19 @ 19:59:33
URL: http://unajosefina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0